Hjertemotion, Kildegården

Skrevet fredag d. 22. juni 2018

Hjertemotion

Hjerteforeningen tilbyder et 16 ugers hjertetrænings hold for mennesker, som forsat vil leve et aktivt liv trods hjerteproblematikker.

Deltag på Hjertemotion

Hjertemotion er for dig som synes det er lidt svært at komme i gang med at træne selv. Eller ikke rigtig synes der er et velegnet idrætstilbud til dig i byen. På hjertemotion møder du andre ligesindede med hjerteproblematikker. Du har en hjertehistorik og bosat i Gladsaxe Kommune og kan du deltage i et 16 ugers Hjertemotions forløb.

Kurset består af 1½ times hjertemotion om ugen (én times træning og 30 minutter socialt samvær) og varetages af uddannet Fysioterapeut, med mange års erfaring i træning med hjerte-kar-patienter

Tirsdage 1. hold , kl. 16:30 – 18:00

Tirsdage 2. hold kl. 17.45 – 19.15

Nyt hold starter den 8. september 2019